Hiánypótló kortárs természettudományos ismeretterjesztő cikkek magyarul

Derült Égből Tudomány

Derült Égből Tudomány

Beköszöntő

2016. február 14. - Bodóné Hofecker Zsuzsanna

Tisztelt Olvasó!

Ennek a blognak a célja a tudósítás a magyarul még meg nem jelent kortárs természettudományos hírekről, elsősorban cikkfordítások formájában.

A szándék az ismeretterjesztés, ám a blog emellett igyekszik minden szempontból korrekt információkat nyújtani a legújabb felfedezésekről és fejlesztésekről. Éppen ezért örömmel várok minden építő jellegű megjegyzést akár szakmai, akár nyelvi szempontból.

Bízom benne, hogy a felület hasznos tájékoztatással szolgálhat a nagyvilágból. Ha olyan témára bukkannál, amely magyarul nem elérhető, ám érdeklődésre tarthat számot hazánkban is, és szeretnéd, ha lefordítanék róla egy cikket, vagy írnék róla tartalmat, e bejegyzés alatt hozzászólásban jelezheted.

Izgalmas böngészést kívánok a blogon! A tudomány letaglóz, derült égből tudomány!

Bodóné Hofecker Zsuzsanna, szerk

earth6391.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegboltudomany.blog.hu/api/trackback/id/tr848391182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása